Vårens aktiviteter

Aktiviteter i Sockengillet under våren 2020

20-02-19  Årsmöte


Vi börjar som vanligt med årsmöte och det hålls onsdagen den 19:e februari kl 19.00. Och mötesplats är Sockenhuset.

Det bjuds på kaffe och tårta och efter mötet blir det sång och musik framträdande av Arvid Einarsson och Edvin Jansson.


20-03-22  Soppa med underhållning


Vårens cafékväll ersätts i år med att vi bjuder på soppa. Det blir söndagen den 22:e mars kl. 17.00. Efter soppan blir det underhållning. Vi får besök av Paul Dring från Bjärnum som på ett underhållande sätt berättar om episoder ur ett liv. Han kommer säkert att få oss till många skratt.


20-04-22  Städkväll


Onsdagen den 22 april kl 18.00 samlas vi vid Sockenhuset för iordningställande av lokaler och trädgård. Alla som hjälper till bjuds efteråt på smörgåstårta.


20-05-08  Vårfest


I år har vi beslutat att anordna en vårfest med mat och dans. Det blir fredagen den 8:e maj. Subventionerat pris och du måste vara medlem för att få deltaga. Boka in denna tidpunkt i din kalender redan nu så du inte missar denna trevliga kväll.
Maten kommer från Snapphanerestaurangen och består av buffé med flera rätter och vatten till maten och efteråt blir det kaffe. Övrig dryck tar du själv med. För trivsel och dansmusik står Fridlunds Kock´n roll-band.


Anmälan gör du genom inbetalning av deltagaravgiften senast den 20:e april! Hur du anmäler och betalar in i förhand kan du läsa i sockenbladet eller meddelande i mail till de som betalt medlemsavgift.


Vi hoppas på ett stort deltagande. Skulle anmälningarna mot förmodan bli för få ställs festen in och pengarna återbetalas.


20-05-04  Cykelturer


Börjar måndagen den 4 maj kl 18.30 med samling vid Sockenhuset. Vi cyklar t o m måndagen den 15:e juni då vi har en trevlig avslutning. Ta med fika. Frågor kan ställas till Kaj Nilsson 0700-17 16 84.


20-06-19  Midsommarfirande


Den 19:e juni och kl. 14.00 samlas vi för att klä midsommarstången. Ta gärna med blommor till stången och glöm inte fikakorg och gärna filt att sitta på. Byns spelemän spelar upp till dans och vi räknar med en stor uppslutning vid denna traditionsenliga fest!


20-06-25  Byavandring


Årets byavandring blir i år torsdagen den 25:e juni. Den kommer att gå till en plats i Norra Sandby som kallas ”Högakärret” där det bodde en kvinna som kallades ”HögElna”. Vi kommer att berätta lite om denna bosättning mm.

Frågor kan ställas till sockengillet@norrasandby.se.
Mer information kommer ut till medlemmar längre fram i mail, Facebook och hemsidan!


20-07-07  Bollkul


För 10:e året i rad samlas vi på gamla fotbollsplanen för att spela bränn-boll och ev. fotboll samt trevligt samkväm runt grillen. Ta med att grilla.
Tre tisdagar blir det och boka in den 7:e, 14:e och 21:e juli.


Webbmaster Kaj Nilsson   e-post: sockengillet@norrasandby.se     Vissa sidor uppdaterade:  2020-02-23